Melenie Bakker

Sinds Oktober 2016 heb ik mij mogen aansluiten bij het team van Dierenartsenpraktijk It Griene Hert. Daarvoor ben ik werkzaam geweest bij een andere Dierenartsenpraktijk en heb ik in de Horeca gewerkt.
Ik heb de opleiding HBO Diermanagement afgerond waarin ik graag de vakken Diergezondheidszorg en Dieren in de Zorg volgde. Daarnaast droomde ik vroeger altijd van een baan als dierenarts. Deze droom heb ik teruggevonden in mijn behaalde diploma Paraveterinair en mag op deze manier alsnog de ambitie volgen.
Momenteel ben ik op alle drie de locaties van It Griene Hert te vinden en doe hier alle voorkomende werkzaamheden. Het leuke hieraan is dat ik van alle werkzaamheden dingen meekrijg en het erg veelzijdig is. De meeste voldoening krijg ik als wij iets kunnen betekenen voor zieke dieren (in de opname), u advies kan geven aan de balie of even de handen uit de mouwen kan steken en orde kan brengen in bijvoorbeeld de apotheek. Maar ook helpen tijdens het spreekuur of in de operatiekamer doe ik graag. Genoeg om op te noemen dus!
Buiten het werk om ben ik ook graag met dieren bezig. Vanuit huis ben ik met verschillende dieren opgegroeid en nu zelf in het bezit van drie katten en één paard. Vroeger ook veel wedstrijdsport gedaan met meerdere paarden, maar momenteel doe ik dit alleen nog hobbymatig.

F a c e b o o k